Sobre
nosaltres

Sobre
nosaltres

L’institut Mèdic Dr. Claramunt neix amb l’objectiu d’integrar les especialitats pediàtriques i d’adults amb la clara intenció d’oferir un servei que compleixi amb els màxims estàndards de qualitat i una vocació d’atenció al pacient per esdevenir un centre referent en l’excel·lència mèdica.

És per això que hem apostat per una remodelació integral de l’espai, tenint cura de tots els detalls, i amb unes instal·lacions noves, modernes i confortables a l’avantguarda de les noves tecnologies, una aparatologia d’última generació i la història clínica informatitzada.

L’Institut és creat pel Dr. Josep Ramon Claramunt Vives, reconegut otorinolaringòleg amb més de 20 anys d’experiència, i que desenvolupa, també, la seva activitat mèdica i quirúrgica en el prestigiós Centro Médico Teknon i a l’Hospital de Barcelona. La seva formació va començar a la Universitat Central de Barcelona (Facultat de Medicina de Reus) per després fer l’especialització a la Universitat Catòlica de Lovaina (Bèlgica) i, posteriorment, dur a terme un any d’estada al Centro de Especialidades Quirúrgicas de Madrid  amb el prestigiós Prof. Dr. Fernando Olaizola. El seu recorregut acadèmic-professional li ha permès desenvolupar una competència multilingüística amb l’anglès i el francès.

Actualment, el centre Mèdic Dr. Claramunt disposa de les especialitats mèdiques d’Otorinolaringologia, Logopèdia, Dietètica, Teràpies naturals i properament s’ampliarà amb altres especialitats per tal d’oferir una atenció integral al pacient.

Aquestes són les nostres instal·lacions:

Responsabilitat social corporativa

A l’Institut Mèdic Dr. Claramunt creiem en la necessitat de ser i actuar com a persones i com a professionals compromesos i solidaris amb la població més desfavorida o en risc d’exclusió social.

Per tant des de fa un temps som una entitat que col·labora com a soci amb l’Obra Social Sant Joan de Déu que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones que, per diversos motius, es troben en una situació desfavorable: perquè no tenen llar, perquè pateixen algun trastorn o discapacitat intel·lectual, perquè estan hospitalitzades tot i ser només infants, perquè es troben en una situació de dependència o perquè els seus recursos són insuficients.

Club Corredors 3 Municipis - Institut Mèdic Dr. Claramunt

El Dr. Claramunt, esportista consumat, és també president del Club Corredors 3 Municipis ( Sta. Margarida de Montbui, Sta. Maria de Miralles i Orpí),  una entitat sense ànim de lucre que organitza esdeveniments esportius  i que destina part dels seus beneficis a causes solidàries de  forma rigorosa i transparent.

Actualment també estem treballant intensament en el desenvolupament d’un conveni de col·laboració amb una fundació de la zona de l’Anoia que esperem vegi properament la llum.

Així mateix també considerem una responsabilitat ètica i professional col·laborar en la  divulgació sanitària dirigida tant a professionals de la medicina com al públic en general.

És per això que tot l’equip està obert a atendre qualsevol petició de divulgació que suposi l’aportació de nous coneixements mitjançant conferències o xerrades personalitzades i amb els continguts adaptats.