Equip mèdic

Equip mèdic

Josep Ramon Claramunt Vives

Otorinolaringòleg


– Llicenciat en Medicina i Cirurgia. Universitat Central de Barcelona, 1983-1989.
– Especialista en Otorinolaringologia. Universitat Catòlica de Lovaina (Bèlgica), 1990-1994.
– Fellowship en cirurgia d’oïda. Hospital Universitario San Carlos- Centro de Especialidades Quirúrgicas (Dr. Olaizola) de Madrid, 1994.
– Màster en Làser i Fototeràpia. Universitat Politècnica de Catalunya, 2008.

– Autor de nombrosos articles, comunicacions i ponències científiques relacionades amb l’especialitat.
– Metge Otorinolaringòleg de Centro Médico Teknon (Grupo Quirón).
– Metge Otorinolaringòleg, Fundador i Director de l’Institut Mèdic Dr. Claramunt a Igualada, 2015.
– Idiomes:
o Català: llengua materna (Nivell C)
o Castellà: llengua materna
o Francès: competència bilingüe
o Anglès: competència professional

Ester Amat

Teràpies naturals


Ester Amat és terapeuta de Teràpies Naturals en l’Institut Mèdic Dr. Claramunt. Diplomada en Reflexoteràpia Podal per a l’Institut d’Estudis Guxens (IGEM) i formació de la teràpia del Par Biomagnètic per la Societat Catalana de Biomagnetisme. També ha realitzat cursos del Par Biomagnetic impartits pel Dr. Salvador Gutiérrez Rodríguez de Mondeo i cursos de teràpies energètiques Reiki, Zen…
Actualment treballa al Centre Mèdic MIPS com a auxiliar d’infermeria i a on també hi compagina la Reflexoteràpia Podal.

Yolanda Cantos

Logopeda


Yolanda Cantos és Logopeda en L’Institut Dr. Claramunt. Diplomada en Logopèdia per la Fundació Universitària del Bages (FUB) i màster en Neurologopèdia per l’Escola de Patologia del Llenguatge (EPL), Hospital de Santa Creu i Sant Pau.
Tanmateix ha realitzat cursos de especialització tant en l’àmbit educatiu com en el clínic. Actualment col·labora com a tutora en la formació pràctica de la titulació de grau en Logopèdia a l’ Escola Universitària de Ciències de la Salut de Manresa.
En la seva pràctica diària realitza coordinacions amb diferents professionals i desenvolupa tasques de diagnòstic i intervenció.

Núria Rosich

Dietista


Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona; postgraduada en Nutrició en la infància i adolescència per la Universitat de Navarra; i Educadora en obesitat infantil a través del Programa “Nens en moviment” i “Adolescents en moviment” de la unitat d’endocrinologia pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebrón de Barcelona. Col·legiada CAT001129.

Co-autora del llibre “Estrelles de la dieta mediterrània”, de l’article “Eficacia de las estrategias de motivación en el tratamiento del sobrepeso y la obesidad”, de l’article “Efectes d’una intervenció motivacional sobre el factor de risc cardiovascular”, i creadora de material didàctic sobre alimentació i hàbits saludables.