Teràpies naturals

Teràpies naturals

Carta de serveis teràpies naturals

“Les Teràpies Naturals són teràpies que van a l’origen de la malaltia, busquen la causa del desequilibri i ajuden a recuperar la salut.”

NUDRIR-SE AMB LA REFLEXOTERÀPIA

La reflexoteràpia és una teràpia manual en la qual tots els òrgans del cos estan reflectits a la planta del peu, i connectats a través d’impulsos nerviosos. Es treballen tots els sistemes del cos, fent un massatge i pressions en diferents zones del peu, aconseguint d’aquesta manera la millora de diferents trastorns i una relaxació global de tot el cos.

Estrès, dolors, ansietat, disfuncions digestives, disfuncions respiratòries, angoixa, migranya, insomni, depressió, cames cansades… i una millora en la relaxació física i psíquica.

RELAXAR-SE AMB L’ENERGIA REPARADORA

Estrès? Cansament? Nerviosisme? El dia a dia no ens deixa temps per relaxar-nos.

Aquesta teràpia és ideal per a les persones que tenen estrès, angoixa, ansietat, tristesa… i que aquests factors no els deixen desconnectar, ni descansar, ni dormir, ni prendre decisions, ni ser feliços…

Amb una sessió d’aquesta energia reparadora et sentiràs totalment renovat per afrontar el dia a dia amb energia.

CURAR-SE AMB EL PAR BIOMAGNÈTIC

El Par Biomagnètic és una teràpia que utilitza imants per recuperar la nostra salut.

És una teràpia que detecta les alteracions del Ph de l’organisme, podent ser un Ph alcalí o un Ph àcid. Aquests  dos terrenys són aptes per proliferar tot tipus de microorganismes, com poden ser virus, fongs, bacteris i paràsits, que són els causants de les diferents dolències i malalties del nostre cos.

Un cop detectat el desequilibri mitjançant un rastreig de tot el cos, posem uns imants en les zones alterades i tots els patògens queden eliminats en perdre el seu hàbitat.

D’aquesta manera podem tractar malalties com: hipertensió, problemes digestius, insomni, acúfens, vertigen, dolors articulars, dolors musculars, angoixa, tos crònica, reflux, dermatitis, migranyes, estrès, depressió, ansietat, problemes de concentració, disfuncions urinàries,  disfuncions digestives, disfuncions hormonals…i moltes més.

També es treballen les “emocions atrapades” que són l’origen de moltes malalties.