Davant les mesures de prevenció pel coronavirus Covid-19, els oferim l’opció de VIDEOCONSULTA i CONSULTES TELEFÒNIQUES, així com VISITES PRESENCIALS si és necessari.

Benvinguts/des,

En nom de tot l’equip i en el meu propi és un plaer donar-vos la més acollidora benvinguda a l’Institut Mèdic Dr. Claramunt.

Ens enorgulleix presentar-vos un nou centre que treballa amb els màxims estàndards de qualitat i amb una absoluta dedicació al pacient i que s’esforça per ser un centre referent de l’excel·lència mèdica.

Com a Director de l’equip de professionals que integra l’Institut, assumeixo amb moltes ganes aquest nou repte, i em comprometo a treballar amb aquestes directrius clares i ho faig a la ciutat que m’ha vist néixer i a la que m’uneixen molts vincles.

Des d’aquí també vull donar les gràcies a les persones que m’han ajudat, que m’han recolzat des de l’inici del procés i que han fet una aposta de futur al meu costat.

Per tant, ara sí, benvinguts/des a l’Institut Mèdic Dr. Claramunt.

Tour virtual per la nostra clínica

Concert amb les principals companyies asseguradores.

Les nostres notícies

28/07/2021
Olfacte i covid

La pèrdua de l’olfacte i la COVID-19

L’olfacte és un sentit que sembla menys important del que realment és. Només ens n’adonem quan el perdem. La pèrdua de l’olfacte pot ser total i s’anomena anòsmia, o parcial, hipòsmia. No tenir olfacte pot afectar molt el dia a […]
26/04/2020
Videoconsulta Institut Claramunt

Visites telemàtiques

Davant la situació excepcional creada pel Covid-19, oferim als nostres pacients la possibilitat de realitzar visites a distància mitjançant videotrucada o consulta telefònica.   Els avantatges de l’assistència mèdica telemàtica: –         El pacient s’estalvia el desplaçament –         Augmenta la seguretat […]
27/09/2018

Acord amb Grupo hna

Institut Mèdic Dr. Claramunt ha tancat un acord amb el reconegut Grupo hna, que dóna servei al col·lectiu d’arquitectes, i més concretament en l’àrea de serveis per la salut. Així passem a formar part del seu quadre mèdic per atendre […]